/
919 Views0
Υλικά
 
2 ψητές κόκκινες πιπέριες
500 γρ μαυρομάτικα φασόλια ή φασόλια μικρά άσπρα
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
3 φλιτζάνια τσαγ  τα φύλα από φρέσκο σπανάκι
1/4 φλ.τσαγ λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
2 1/2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη
 
Διαδικασία
 
 
Σε ένα μικρό μπολ, ρίχνουμε το χυμό λεμόνι, το ελαιόλαδο, την ρίγανη και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε την ψητή κόκκινη πιπεριά, τα φασόλια. Περιχύνουμε με την σάλτσα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε πιατέλα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αλατοπιπερώνουμε.
 
Δίνει 4 μερίδες