/
633 Views0
ΥΛΙΚΑ
  • 4 μελιτζάνες
  • 200 γραμ. ανθότυρο
  • 4 ντομάτες ώριμες
  • 5-6 ελιές
  • 4-5 σκελίδες σκόρδου
  • βασιλικός
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις μελιτζάνες κατά μήκος τις περνάμε με ελαιόλαδο (με πινέλο) και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν για μισή ώρα ή μέχρι η ψίχα τους να ψηθεί.
Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο ανοίγουμε την μαλακή ψίχα σε δύο τρία μέρη και βάζουμε κομμάτια από ντομάτες, ελιές, σκόρδο και τυρί.
Αλατοπιπερώνουμε πασπαλίζουμε με βασιλικό και το ξαναβάζουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά.
Σερβίρεται και κρύο είναι θαυμάσιος μεζές.