ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Δροσερός συνδυασμός με λίγες θερμίδες και πολλή απόλαυση!!
ΥΛΙΚΑ :
* 1 κουτί ζελέ π.χ. φράουλα χωρίς ζάχαρη (υπάρχουν συσκευασίες ζελέ light)
* 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
* 300 gr φράουλες ψιλοκομμένες (ή αντίστοιχο φρούτο, ανάλογα με τη γεύση ζελέ που θα χρησιμοποιήσετε)
* 400 gr γιαούρτι 0+0% (με αντίστοιχη γεύση)
* 2 σοκολατίνια υγείας τριμμένα στον τρίφτη, μέσα στο τελικό μίγμα
** Nερό (όσο απαιτεί το προϊόν)
· ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βραστό νερό και ανακατεύουμε το ζελέ (σύμφωνα με τις αναλογίες στο κουτί)
· Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες
· Όταν αρχίζει να πήζει το βγάζουμε από το ψυγείο και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα μέχρι να γίνει ένα καλό και ομοιογενές μίγμα
· Προσθέτουμε τα φρούτα τα οποία έχουμε κόψει και τα σοκολατίνια
· Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για αρκετές ώρες